Go To Top
De Werkplaats Krommenie is opgericht door Niels, Wannes en Alexander.

Niels en Wannes zijn beiden van oorsprong meubelmaker. Met hun interieurbouwbedrijven zijn zij in de loop van de jaren echter steeds vaker grote projecten gaan uitvoeren. De liefde voor het ontwerpen van originele kleinmeubelen is echter gebleven. Alexander is van huis uit timmerman. Hij is dagelijks aanwezig in De Werkplaats.

De Werkplaats Krommenie legt zich toe op kleine, met enige regelmaat wisselende, hippe meubellijnen. Maar ook tijdlozere meubels van eikenhout worden hier vervaardigd.

Workshops
Op termijn kunt u ook bij De Werkplaats terecht voor diverse workshops op het gebied van houtbewerking en meubelmakerij. Houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Zelf een meubel maken?
Als u zelf een leuk idee heeft maar u weet niet hoe u eraan moet beginnen of het ontbreekt u aan het juiste gereedschap, dan kunt u ons dagdelen boeken om samen met u een bouwpakket of volledige meubel te maken. 

Onze visie

Oog voor het milieu
In De Werkplaats wordt gewerkt met (hard)hout en houtproducten. We zijn ons er zeer van bewust dat we als grootverbruikers zuinig moeten zijn op deze natuurlijke materialen. Vanuit deze maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen wij er zorg voor dat we het milieu zo min mogelijk belasten en dat onze activiteiten (en die van onze leveranciers) in overeenstemming zijn met nationale wetgeving en ethische principes. Waar mogelijk wordt al het restmateriaal opnieuw gebruikt, en onze meubels zijn bedoeld om meerdere generaties mee te gaan.